Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografo praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME

PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“

FOTOGRAFO PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J03-00012) veiklas, Kauno taikomosios dailės (Alytaus filialo) mokyklos mokiniai 2024 m. balandžio 22-26 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre.

Fotografo profesinio mokymo programos mokiniams praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytojai Tamara Pathak ir Dmitrij Kudriavcev pagal modulio „Fotografavimas“ planą. Susipažinus su centro dirbtuvėmis ir aplinka, apžiūrėjus fotografų studijas ir laboratoriją, atvykę mokiniai susipažino su architektūros ir urbanistinių fragmentų fotografavimo metodika bei foto manipuliacijų kūrimo galimybėmis Adobe Photoshop programa. Tuomet mokiniai atliko 2 užduotis – sukūrė foto manipuliacijas ekologine tema bei architektūrinių abstrakcijų seriją. Vėliau sekė užduotys režisuojant scenas fotografijoje apjungiant kelis kadrus Adobe Photoshop programa. Galiausiai mokiniai fotografavo vieni kitų portretus darbinėje aplinkoje naudojant belaides Godox blykstes. Nuotraukos buvo retušuojamos atsižvelgiant į portretuojamojo norus ir lūkesčius. Iš visų atliktų darbų buvo paruoštas maketas, kuris buvo spausdinamas plačiaformačiu spausdintuvu. Mokiniai rašė mokymų refleksijas, pristatė darbus bei pasidalino atsiliepimais apie šią programą. VPVPMC direktorė Daiva Motiejūnaitė-Minkauskė iškilmingai įteikė dalyvių pažymėjimus mokiniams.

Kauno taikomosios dailės Alytaus filialo mokiniai negailėjo gerų žodžių mokytojams, labai džiaugėsi ir vertino galimybę atvykti į Vilniaus paslaugų profesinio mokymo centrą įgyti naujų žinių ir praplėsti mokymosi akiratį.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku