Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kosmetiko praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“
KOSMETIKO PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J02-00025) veiklas, Šiaulių technologijų mokymo centro mokiniai 2024 m. kovo 25 – 29 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre. 

Kosmetiko specialybės praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytoja Dovilė Stavarienė, užsiėmimai vyko pagal modulio „Makiažo atlikimas“ planą. Užsiėmimai prasidėjo nuo veido analizės ir tinkamų priemonių parinkimą bei kosmetinių sprendimų taikymą. Toliau vyko susipažinimas su Halo makiažu ir naudojamomis priemonėmis. Taip pat aptariamos pieštukinės technikos priemonės, buvo išbandyti abi makiažo technikos – ir Halo ir pieštukinė. O galiausiai išbandytas Cut crease makiažo technika. Galiausiai buvo parengta atliktų darbų prezentacija, pristatyta VPVPMC bendruomenei, mokiniams buvo įteikti praktinio mokymo pažymėjimai.

Šiaulių technologijų mokymo centro mokiniai prisipažino, kad iš pradžių mokymai pasirodė gana sunkūs, bet vėliau negalėjo atsidžiaugti gautais rezultatais. Atvykę mokiniai atviravo, kad gavo itin daug palaikymo iš mokytojos, taip pat netikėtai susipažino su makiažo fotografavimo ir nuotraukų redagavimo pagrindais. Didelį įspūdį paliko SLA seminaras, kuriame buvo pristatyta natūralesnio (ekologiškesnio) pagrindo kosmetikos produkcija.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku