Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Edukacinių užsiėmimų ciklas „Atrask savo potencialą“

2023 m. gegužės – birželio mėn. socialinio darbuotojo padėjėjo mokytojos Ringailė Kazlavickaitė, Gitana Baranskienė ir Giedrė Jasiukaitė kartu su SD-14 bei VSD-1 grupių mokiniais organizavo edukacinius užsiėmimus socialiniuose globos namuose „Užuovėja“. Užsiėmimų tikslas – stiprinti moterų fizinę, psichinę ir dvasinę sveikatą. Užsiėmimų metu organizatoriai padėjo moterims geriau pažinti save, savo galimybes bei, siekiant pozityvių patyrimų, pritaikyti asmeninius gebėjimus. Organizatoriai kartu su dalyvėmis kepė obuolių pyragus, lipdė keramikinius angelus, naudodami Ebru techniką piešė ant vandens ir darė floristinius medelius. 

Apibendrinant galima drąsiai pasakyti, kad patyriminiai užsiėmimai padėjo dalyvėms išreikšti save ir užslopintas emocijas bei ugdė jų smulkiąją motoriką. Užsiėmimų pabaigoje buvo matyti, jog dalyvių emocinė būsena pagerėjo – veiduose spindėjo nuoširdžios šypsenos, skirtos organizatoriams.

Parengė Greta Širvelytė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku