Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Dideli, maži ekranai

Balandžio 8-10 dienomis būsimi fotografai ir auklės profesijos mokinės dalyvavo Vaidybinio kino dirbtuvėse, kurias vedė kinematografai Lina Margaitytė ir Marius Krivičius. Pamatyti jų darbus galite čia: twocinematographers.com 

Pirmąją dirbtuvių dieną mokiniai susipažino su kino kalbos elementais, dramaturgine struktūra, kadruotėmis ir pradėjo kurti scenarijų. Antrąją dieną atkreipė dėmesį į tai, kaip kuriama atmosfera kine ir pradėjo filmuoti. Trečioji diena buvo skirta montažui, darbų premjerai bei aptarimui.

Ačiū lektoriams už pasidalintas žinias, o dalyviams už įsitraukimą!

„Dideli maži ekranai“ – tai 8 metus iš eilės vykstantis medijų raštingumo projektas, kuriuo siekiama ugdyti Lietuvos jaunimo ir jaunimo ugdytojų medijų raštingumo gebėjimus, pasitelkiant kūrybines ir analitines medijų raštingumo veiklas. 

Projektą vykdo medijų edukacijos ir tyrimų centras „Meno avilys“, bendradarbiaujant su Britų taryba. Projektas finansuojamas Lietuvos kultūros tarybos, Vilniaus miesto savivaldybės lėšomis.

Daugiau informacijos apie projektą: www.didelimaziekranai.lt

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku