Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vizualinės reklamos gamintojų praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“
VIZUALINĖS REKLAMOS GAMINTOJŲ PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J02-00025) veiklas, Šiaulių technologijų mokymo centro mokiniai 2024 m. balandžio 8-12 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre.
Vizualinės reklamos gamintojų profesinės mokymo programos mokiniams praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytojos Asta Zaiceva-Stalmakova ir Rasa Buividavičienė pagal modulio „Vizualinės reklamos produktų gamyba“ planą. Po sėkmingo apsistojimo ir susipažinimo su VPVPMC mokiniai atliko užduotį, kurios metu analizavo reklamos antrinio panaudojimo idėjas. Tuomet sekė pažintis su Adobe Illustrator pagrindiniais įrankiais ir galimybėmis parengiant vektorinio lipduko maketą. Su Corel Draw programa buvo paruoštas vektorinis piešinys skirtas lazeriniam pjovimui ir pagamintas veikiantis laikrodis iš senos vinilo plokštelės. Su ta pačia programa buvo paruoštas raktų pakabuko vektorinis maketas, tuomet išpjautas iš reklamos gamybos likučių ir išgraviruotas. Visų darbų vizualizacijos ir nuotraukos buvo sudėtos į prezentaciją ir pristatytos VPVPMC bendruomenei.
Šiaulių technologijų mokymo centro mokiniai džiaugėsi rezultatais ir praktinio mokymo metu gautomis žiniomis. Mokiniai džiaugėsi pagamintais ir namo vežamais gaminiais, dėkojo mokytojoms ir neslėpė susižavėjo programa bei pačiu VPVPMC centru.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku