Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Asmenims, turintiems 8-ių klasių išsilavinimą

MOKINIŲ, BAIGUSIŲ 8 KLASES, PRIĖMIMAS

registruotis galima kovo – rugpjūčio mėnesiais

 

Mokinius, baigusius 8-ias klases, priimsime mokytis į I gimnazijos klasę (9 klasę) siūlydami kartu įgyti vieną iš šių specialybių:

  • floristo,
  • kirpėjo. 

Dvejus metus (I ir II gimnazijos klasėse) mokiniai mokysis pagal pagrindinio ugdymo programą visų 9-tos ir 10-tos klasių bendrojo ugdymo dalykų bei pasirinktos profesinio mokymo programos (specialybės) modulių.

Baigę II gimnazijos klasę (10 klasių) mokiniai įgis pagrindinį išsilavinimą ir toliau tęs profesinio mokymo programą kartu su vidurinio ugdymo programa III ir IV gimnazijos klasėse (11–12 kl.).

Per 4 metus mokiniai įgis pagrindinį, vidurinį išsilavinimą ir baigs profesinio mokymo programą, įgydami pasirinktos specialybės kvalifikaciją.

 

PRIĖMIMO TVARKA

 

Stojantieji turi užpildyti išankstinės registracijos elektroninę formą. Elektroninės formos pildymo nuoroda: https://forms.gle/w1FrNmXLxE8HZF4k6

Užsiregistravusius mokinius ir jų tėvus (globėjus) kviesime į motyvacinį pokalbį.

Sutarčių pasirašymas vyks nuo 2024 m. birželio 26 d. Apie sutarčių pasirašymo laiką kiekvienas mokinys ir vienas iš tėvų (globėjų) bus informuotas asmeniškai. Pasirašyti sutartį reikės atvykti su vienu iš tėvų (globėju) ir turėti visus dokumentus (žr. žemiau).

 

DOKUMENTŲ PATEIKIMAS

 

Stojantieji turi užpildyti prašymą (pildo centre) ir pateikti šiuos dokumentus: 

  1. 8 kl. baigimo pažymėjimą. Mokiniai, turintys neigiamus pažymius, nepriimami.
  2. Dvi sveikatos pažymas: elektroninė E027-1 forma ir 086/a forma.
  3. Dvi dokumentams skirtas nuotraukas (3×4 cm).
  4. Gimimo liudijimo arba asmens tapatybės dokumento kopiją.
  5. Jei mokiniui bus reikalingas bendrabutis, pasirašęs sutartį, jis turės užpildyti prašymą ir pateikti deklaruotos gyvenamosios vietos pažymą, šeimos sudėties pažymą. Turint našlaičio statusą, reikia pateikti tai įrodančių dokumentų kopijas (teismo sprendimo ar tėvų mirties liudijimo kopijas).
  6. Banko sąskaitos numerį (stipendijai pervesti).

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku