Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokinių savivaldų forumas 2013

2013 m. spalio 15 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro mokinių tarybos atstovai (Evelina Andrejevaitė, Paulius Šerelis) ir mokinių tarybos koordinatorė Gitana Baranskienė dalyvavo Lietuvos moksleivių sąjungos Mokinių savivaldos forume ir savivaldų kuratorių susitikime, kuris vyko Vilniaus miesto savivaldybėje.

Mokinių savivaldos forumas buvo padalintas į dvi dalis: pirmoji skirta moksleiviams, o antroji, vykusi tuo pačiu metu, savivaldų kuratoriams. Tikslas – aptarti, kokia yra savivaldų situacija Vilniaus mieste ir rajone, ko trūksta savivaldoms ir kaip galėtų bendradarbiauti savivaldos tarpusavyje.

Renginio metu mokiniai aptarė Lietuvos moksleivių sąjungos (LMS) Vilniaus mokinių informavimo centro (VMSIC) pirmininkės Elenos Krinickytės metų veiklos ataskaitą, rinko VMSIC pirmininką. Taip pat mokiniai turėjo galimybę išklausyti paskaitą „Emocinis intelektas: kaip atsisakyti neigiamų emocijų?“ Paskaitą vedė Laurynas Plečkaitis, VŠĮ „Svajonių mokyklos“ vadovas.

Mokinių tarybos koordinatorė Gitana Baranskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku