Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Konferencija „Apskaita mokslo ir verslo erdvėje“

2023 m. gegužės 4 d. Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centre vyko konferencija „APSKAITA MOKSLO IR VERSLO ERDVĖJE“. 

Mūsų centrą atstovavo VK-126 gr. mokiniai: Feoktistovas Dovilas Kazimieras, Juchnikaitė Ieva, Petrovaitė Nora, kurie vyko kartu su mokytoja Liucija Jarmolkovič.

Konferencijos metu buvo aptartos aktualijos verslo ir mokymo kontekste. Konferencijoje pranešimus skaitė Užimtumo tarnybos prie LR SADM, Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie LR SADM, Valstybinės mokesčių inspekcijos prie LR FM, Finansinių paslaugų ir rinkų priežiūros departamento, Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos atstovai. Jie apžvelgė paramos verslui praktinius aspektus, socialinio, privalomojo sveikatos draudimo įmokų ir mokesčių naujoves 2023 m., pinigų plovimo prevenciją, elektroninių pinigų reikšmę, lygių galimybių užtikrinimą darbovietėje. Verslo įmonių vadovai taip pat aptarė apskaitininko vaidmenį įmonės procesų valdyme, apibūdino neribotos karjeros galimybes, pabrėžė šių dienų ir ateities apskaitininko vaidmenį. Mokymo įstaigų dėstytojai, profesijos mokytojai kalbėjo apie darnumo aspektus profesinėje veikloje, dirbtinio intelekto panaudojimą verslo valdymo programose, taip pat atskleidė būdus, kaip tapti efektyviu dirbtinio intelekto pagalba. Sėkmės kelio istorija pasidalino ir buvę VESK mokiniai.

Parengė Liucija Jarmolkovič

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku