Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Projektas „Dideli Maži ekranai“

Džiaugiamės, kad VPVPMC buvo atrinktas į septintus metus iš eilės vykdomą medijų raštingumo projektą „Dideli Maži ekranai“, kurį, bendradarbiaujant su Britų taryba, organizuoja medijų edukacijos ir tyrimų centras „Meno avilys“. Šiuo projektu siekiama ugdyti Lietuvos jaunimo ir jaunimo ugdytojų medijų raštingumo gebėjimus, pasitelkiant kūrybines ir analitines medijų raštingumo veiklas. Ypatingas dėmesys kreipiamas ekranų kultūrai, audiovizualinėms medijoms ir jaunam žmogui patraukliems medijų produktams (kinui, reklamai, kompiuteriniams žaidimams, socialiniams tinklams, televizijai, multimedijų žurnalistikai). 

Pirmajame projekto susitikime - seminare lapkričio 22-23 dienomis dalyvavo fotografijos profesijos mokytojai Arnold Gedris, Beatričė Bukantytė ir Jogailė Butrimaitė. Mokytojai susipažino su kolegomis iš dar 11-os Lietuvos vidurinių ir profesinio ugdymo mokyklų, dalinosi patirtimi, mokėsi analizuoti vaizdo reklamas, susipažino su montažo pagrindais bei kūrė trumpus stebimosios dokumentikos filmukus. Džiaugiamės parsivežę daug gerų įspūdžių, žinių ir įkvėpimo, kuriais jau dalinamės su mokiniais! Šiame projekte, kuris tęsis iki 2023 m. gegužės - birželio mėnesio, toliau dalyvausime drauge su mišria fotografų ir reklamos gamintojo specialybės mokinių grupe.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku