Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

34-oji Lietuvos mokinių geografijos olimpiada

34-osios Lietuvos mokinių (9-12 klasių) geografijos olimpiados (Vilniaus miesto) etapas buvo organizuojamas kontaktiniu būdu 2022 m. kovo 17 d. Vilniaus Karoliniškių gimnazijoje. 

Šių metų olimpiados tema „Žemės poliarinės sritys: nuo globaliųjų iššūkių iki lokalių ir globalių interesų“. Olimpiados užduotis sudarė keturios dalys. Sprendžiant geografinį testą, reikėjo atsakyti į 30 klausimų, patalpintų google aplinkoje. Teorinės užduotys buvo keturios. Kiekvieną iš šio tipo užduočių sudarė keli klausimai, taip pat šaltiniai (pvz., kartoschemos, diagramos ar kt.), kuriais remiantis reikėjo pateikti trumpą ir aiškų atsakymą. Žemėlapio (geografinio vardyno) užduotis buvo skirta geografijos vardyno objektų žinojimui patikrinti. Mokiniams teko įvardyti kontūriniame žemėlapyje pažymėtus objektus. Praktinių užduočių dalyje buvo tikrinami įvairūs mokinių įgūdžiai ir gebėjimai. 

Didžiuojamės VK-128 gr. mokiniu Dovilu Kazimieru Feoktistovu, kuris šioje olimpiadoje atstovavo mūsų centrą ir pasiekė gerų rezultatų.

2022 metų geografijos olimpiados PROGRAMA

 

Parengė Sabina Pranculienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku