Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vizualinės reklamos gamintojo ir interjero apipavidalintojo profesijų mokiniai iškovojo prizines vietas respublikiniame skaitmeniniame konkurse

2020 m. gruodžio mėnesį organizuoto konkurso „Atsargiai – virusai puola!“ tikslas – pasitelkus kūrybiškumą ir meninę saviraišką plėtoti informacinių technologijų pažinimą, skatinti jaunimą kūrybiškai naudoti ugdymo procese jau įgytus skaitmeninius įgūdžius siekiant, kad konkurso metu įgyta patirtis vėliau skatintų juos rinktis su skaitmeninių priemonių naudojimu susijusias profesijas.

Didžiuojamės mūsų centro jaunuoliais, dalyvavusiais konkurse ir iškovojusiais prizines vietas:

  • Artūras Snetkovas (I-14 gr.) – laimėjo pirmąją vietą;
  • Ugnė Gedminaitė (TR-3 gr.) – laimėjo antrąją vietą.

Konkursui buvo teikiami saugaus bendravimo elektroninėje erdvėje, virusų plitimo, apsaugos nuo virusų tematikai skirti originalūs darbai. Mokiniai, naudodami įvairias klasikinio piešimo, dvimatės ir trimatės grafikos vaizdų modeliavimo, vaizdo klipų kūrimo programas, kūrybiškai įgyvendino savo originalias idėjas.

Dėkojame Artūrui bei Ugnei už pasidalintą kūrybiškumą, jų profesijos mokytojai Daivai Motiejūnaitei – už paskatinimą dalyvauti bei pagalbą rengiant darbus, o konkurso organizatoriui – Ukmergės technologijų ir verslo mokyklai, už suteiktą galimybę meninei saviraiškai, kuriai atsiskleisti padėjo technologijų, profesinių žinių bei įgūdžių pasitelkimas.

Parengė profesijos mokytoja ekspertė
Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku