Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Veiksmo savaitė be patyčių 2017

Kovo 20-26 dienomis centro mokiniai ir mokytojai dalyvauja respublikiniame renginyje „Veiksmo savaitė be patyčių 2017“. Iniciatyvos veiklas koordinuoja socialinė pedagogė Eligija Liutvinienė ir specialioji pedagogė Gitana Baranskienė. 

I-11 gr. mokiniai, vadovaujami profesijos mokytojos Dovilės Pociūtės, pateikė savo kūrybinius darbus: plakatus „Patyčios bijo tavo nepritarimo!“ ir emblemas „Aš nepritariu patyčioms, o tu?“ Su šiais kūrybiniais darbais jie dalyvavo konkurse, kurį organizavo „Vaikų linija“ ir Vilniaus pedagoginė psichologinė tarnyba.

Dailės mokytoja Rugilė Novikevičienė savo pamokų metu kvietė mokinius sukurti plakatą, kuriuo paragintų bendraamžius nelikti pasyviais patyčių stebėtojais, o savo elgesiu aiškiai parodytų nepritarimą patyčioms ir taip jas stabdytų.  

Mokinių taryba savaitės pradžioje centro mokiniams prisegė I-11 gr. mokinio Ernesto Tamašausko sukurtą emblemą su užrašu „Aš nepritariu patyčioms“.

Mokinių taryba kartu su soc. pedagoge Eligija Liutviniene ir spec. pedagoge Gitana Baranskiene visą savaitę organizuoja video filmų apie patyčias peržiūrą ir diskusijas kaip užkirsti kelią elektroninėms patyčioms.

 

Parengė Eligija Liutvinienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku