Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

FOTOGRAFO DIENA

2023 m. balandžio 21 d. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre (VPVPMC, Didlaukio g. 84, Vilnius) vyks Fotografo diena. Tai fotografijos specialybei skirta diena, kupina šventinių, edukacinių ir studijų informacinių renginių.  Kasmet centro mokytojai ir mokiniai paruošia turiningą ir įkvepiančią programą, skirtą visiems, kurie domisi fotografija, mokymo programa, mokinių pasiekimais.


Šį kartą VPVPMC fotografų renginių sūkurį sudaro: fotografės Stasės Butrimienės parodos atidarymas (centre mokė fotografijos nuo 1974 iki 2020 m.), mūsų absolventų pasakojimai apie pasiektą karjerą bei akademinius pasiekimus fotografijos srityje po mokslų baigimo, medijų raštingumo projekto „Dideli maži ekranai“ (bendradarbiaujant su medijų edukacijos nevyriausybine organizacija „Meno avilys“), kuriame dalyvauja centro mokytojai ir mokiniai, pristatymas. Numatytas išsamus Fotografo specialybės programos pristatymas bei ekskursija po dirbtuves. Kūrybinės dirbtuvės – FOTOSESIJA apjungiant 70-ųjų bei šiuolaikinio portreto stilistikas (būtina registracija). Žinoma, bus ir daug juoko, ir diskusijų, ir nuoširdžių pokalbių apie mūsų mylimą fotografiją.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku