Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

ŠIMTADIENIS

2023 m. kovo 3 d. centro aktų salėje vyko tradicinė šimtadienio šventė „Šimtadienio detektyvas“.  Šventę rengė VRO-2 grupė bei RO-2 grupės mokinės: Rugilė, Monika ir Ugnė (profesijos mokytoja Zina Žvalionienė). Svarbiausi šios šventės dalyviai – abiturientų grupės: VK-126 (grupės vadovė Sabina Pranculienė), VF-63 (grupės vadovė Roberta Trapenskaitė), VI-3/VR-1/VSD-1 (grupės vadovas Algimantas Valiauskas), VRO-1/VFL-30 (grupės vadovė Vaiva Jucytė). 

Šventės vedėjos pastebėjo, jog salėje nėra nei vieno mokytojo. Detektyvas prasidėjo... Abiturientai turėjo surasti ir sukviesti į salę mokytojus ir po to patys prisistatyti. Visos grupės originaliai prisistatė, demonstravo pačių sukurtus puikius filmukus. Sveikinamąjį žodį abiturientams bei šventės dalyviams tarė Bendrojo ugdymo (gimnazijos) skyriaus vedėja Rita Matulevičienė. Ji skatino kiekvienam atrasti savyje veržlumą, atkaklumą, drąsą, kantrybę, įveikti tingumą, abuojumą ir į mokslus pradėti žiūrėti rimtai, tikro abituriento žvilgsniu. Linkėjo sėkmės kelyje į brandą, kvietė susitelkti, atsakingai ruoštis brandos egzaminams ir įgyvendinti ateities svajones... Savo linkėjimus bei priesakus abiturientams išsakė ir grupių vadovai, o mokiniai savo mokytojams ir grupių vadovams išsakė gražių padėkos žodžių už pagalbą, kantrybę, dėmesį.... 

Parengė Rita Matulevičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku