Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

60-mečio šventė rotušėje

Gegužės 11 dieną centro bendruomenė 60-metį šventė Vilniaus rotušėje.
Šventėje dalyvavo švietimo, mokslo ir sporto ministerijos atstovai, socialiniai partneriai, buvę drabuotojai ir mokiniai bei kiti garbūs svečiai.
Vertėme centro istorijos puslapius, džiaugėmės nuveiktais darbais. Visus sveikino centro direktorė Rita Pečiukaitytė. Ji dėkojo bendruomenei už tokį ilgą, brandų kūrimosi kelią ir pabrėžė, kad svarbiausias centre buvo, yra ir bus mokinys.
Šventėje negalėjo dalyvauti buvusi centro direktorė Alina Morkūnienė, bet ji perdavė sveikinimo laišką bendruomenei (laiškas prisegamas).
Renginį vedė mokytoja Rūta ir mokinys Skirmantas (RO-1 gr.)
Šventę vainikavo koncertas.
Scenarijų rengė ir šventę organizavo mokytojos Zina Žvalionienė ir Rūta Varnienė. Idėją padėjo įgyvendinti RO-1 grupės profesijos mokytojas Deividas Janavicus ir mokinė Austėja Sobolevskytė.
Dėkojame centro floristams, kosmetikams, kirpėjams, siuvėjams, fotografams, valgyklos darbuotojoms ir visai bendruomenei už sutelktą darbą.

Parengė R.Varnienė ir Z.Žvalionienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku