Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Centro 60-mečio šventė

Gegužės 10 dieną šventėme centro 60-metį tema „Iš praeities per dabartį į ateitį“.
Praeičiai atstovavo buvusi mokinė Magdalena Baltokaitė, kuri šiuo metu mokosi Vilniaus kolegijoje ir studijuoja muzikinio teatro specialybę.
Dabartį pristatė nauja drabužių kolekcija „Dramblys kambaryje“ (dizainerė profesijos mokytoja Daiva Pečiulienė). Kolekciją įgyvendino profesijos mokytojos Valentina Pašakinskienė, Janina Krych ir Alma Lenkaitienė. Drabužius demonstravo mados teatras (Vadovė Z. Žvalionienė).
Ateities kartoms buvo perduota kapsulė su laišku – palinkėjimu išsaugoti amžinąsias vertybes, kurios yra nepavaldžios laikui, įprasmina kiekvieno gyvenimą ir garantuoja tęstinumą. Dainavo centro mokinė Virmina Steckytė (P-3 gr.).
Visą centro bendruomenę sveikino direktorė Rita Pečiukaitytė.
Renginį vedė RO-1 grupės mokiniai Skirmantas Tamulionis ir Karina Macko.
Renginio scenarijų sudarė ir šventę organizavo mokytojos Zina Žvalionienė ir Rūta Varnienė. Idėją padėjo įgyvendinti RO-1 gr. mokinė Austėja Sobolevskytė ir profesijos mokytojas Deividas Janavicus.

Parengė R. Varnienė ir Z. Žvalionienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku