Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vaikų Kalėdos 2021 „Kur dingo Kalėdų Senelio telefonas?“

Gruodžio 16 d. I kurso renginių ir poilsio paslaugų organizatoriai pakvietė centro vaikų priežiūros kambario „Aitvariukas“, centro darbuotojų vaikus ir vaikaičius į stebuklingą Kalėdų Senelio šventę „Kur dingo Kalėdų Senelio telefonas?“. Šventės metu du Elfai kvietė vaikus surasti dingusio Kalėdų Senelio telefono. Jie nukeliavo į Monstrų viešbutį pas Drakulą ir jo dukrą Mevis, Ledo šalį pas Elzą ir Olafą, Ledynmetį pas Diegą ir Sidą. O gudrioji Lapė Snapė padėjo surasti Senelio telefoną ir išgelbėjo Kalėdas. Paskui pasirodė Kalėdų Senelis, kuris,  atsidėkodamas vaikams,  išdalijo dovanas.

Integruotą projektą įgyvendino I kurso renginių ir poilsio paslaugų organizatoriai (RO-1/TRO-1 gr., profesijos mokytojai Zina Žvalionienė ir Deividas Janavicus), interjero apipavidalintojai  (profesijos mokytoja Dovilė Pociūtė).

Dėkojame siuvėjų profesijos mokytojoms Valentinai Pašakinskienei, Almai Lenkaitienei ir Janinai Krych už pasiūtus personažų kostiumus.

Dėkojame vizažistams (V-3 ir TV-3 gr.) ir jų profesijos mokytojai Eugenijai Cirkinai už puikų personažų grimą.

 Parengė Z. Žvalionienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku