Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Matematikos diena centre

Lapkričio 11 dieną centre vyko matematikos diena, kurios metu matematikos mokytoja Laima Veličkienė ir anglų kalbos mokytoja Viktorija Žibortaitė vedė atvirą integruotą matematikos-anglų kalbos pamoką „Geometrinių figūrų perimetras ir plotas“. Pamokoje buvo panaudoti įvairūs mokinių dėmesingumo aktyvinimo būdai. Mokiniai anglų kalba pristatė skaidres apie pagrindinių geometrinių figūrų perimetro ir ploto formules. Pakartoję formules, mokiniai pritaikė žinias spręsdami interaktyvų KAHOOT testą (prisijungę prie jo savo telefonu). Buvo visiems įdomu, nes mokiniai iš karto galėjo įsivertinti, sužinoti, kaip jiems pavyko išspręsti užduotis. Po greitojo testo mokiniai turėjo išspręsti problemą, kaip apskaičiuoti sudėtingos figūros perimetrą ir plotą, pritaikant pagrindinių geometrinių figūrų perimetro ir ploto formules. Mokiniams pamoka labai patiko, nes buvo daug aktyvios veiklos, panaudoti šiuolaikiniai mokymo metodai.

Po pamokų vyko matematikos konkursas, kurio metu buvo išrinktas geriausias centro matematikas. Konkurso užduotys buvo sudarytos iš trijų dalių. Pirmą dalį sudarė klausimai iš matematikos taisyklių, antroje dalyje buvo greitojo sprendimo užduotys, o trečioje – loginiai uždaviniai. Geriausiai konkurso užduotis išsprendė Deimantė iš VFL-30 grupės.

Parengė Laima Veličkienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku