Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vaikų Kalėdų šventė 2019

Gruodžio 13 d. II kurso apeigų ir švenčių organizatoriai  (Ap-13 gr. ir profesijos mokytoja Zina Žvalionienė) pakvietė centro vaikų priežiūros kambario „Aitvariukas“, centro darbuotojų vaikus ir vaikaičius į stebuklingą Kalėdų senelio gimtadienį. Šventės metu du Elfai kvietė vaikus surasti dingusių Kalėdų senelio gimtadienio torto gabaliukų. Jie nukeliavo pas Grinčą, Kiškį, Elniukę, kur surado visus torto gabaliukus. Paskui pasirodė Kalėdų senelis, kuris pasidalijo šventiniu tortu su visais vaikais ir išdalijo dovanas.

Gruodžio 14 d. į Kalėdų senelio gimtadienį buvo pakviesti Vilniaus vaikų darželio „Išminčiukai“ vaikučiai ir jų tėveliai. Jie taip pat surado visus dingusius torto gabaliukus, šoko ir dainavo Kalėdų seneliui. Vėliau buvo pavaišinti gimtadienio tortu ir gavo dovanų.

Renginį organizavo ir koordinavo Ap-13 gr. mokinės Gabija Rėkutė ir Domantė Latvėnaitė. Garsą ir jo efektus reguliavo Ap-14 gr. mokinys Karolis Puidokas. Apšvietimą sureguliavo profesijos mokytojas D. Janavicus.

Parengė Z. Žvalionienė

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku