Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografijų paroda ,,Senas ir naujas Vilnius”

2018 metų sausio 10 dieną Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras, bendradarbiaudamas su Valstybine kultūros paveldo komisija, Vilniaus miesto Rotušėje atidarė fotografijų parodą ,,Senas ir naujas Vilnius”.

Greta mūsų centro fotografijos specialybės (F-53 gr.) mokinių (Gintarė Grigėnaitė, Marina Filistovič, Mariuš Pyž, Indrė Šernaitė, Laima Viršilaitė) šiandienio Vilniaus vaizdų buvo eksponuojamos ir senosios Vilniaus fotografijos. Senųjų fotografijų skaitmenines versijas paskolino Lietuvos centrinis valstybės archyvas. Didžioji dalis senųjų fotografijų darytos M. Sakalausko XX a. 6-8 deš., kelios iš jų - reprodukcijos iš XX a. pradžios. Šiandieninį Vilnių jaunieji fotografai fiksavo pusę metų. Taigi pavyko įamžinti senamiestį metų laikų kaitoje, taip pat pasirinkome kelias naktines fotografijas. Fotografai išbandė jėgas ne tik fotografijos, bet ir dizaino srityje.  Mokinė Indrė Šernaitė sukūrė parodos plakatą. Kadangi turime iš Europos Sąjungos projektinių lėšų gautą profesionalų plačiaformatį spausdintuvą, galėjome patys atsispausdinti fotografijas parodai.

Labai džiaugiamės sulaukę paramos ir palaikymo iš Centro direktorės Ritos Pečiukaitytės.

Parengė profesijos mokytoja Jogailė Butrimaitė

 

Paroda veiks iki vasario 3 d. Maloniai kviečiame apsilankyti:

https://www.facebook.com/events/356441484828082/

Kovo 14 d.- balandžio 12 d. paroda bus eksponuojama Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekoje.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku