Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Pažintinė ekskursija po mūsų centrą

2016 m. lapkričio 30 d. anksti kėlę, nepabūgę ilgo bei snieguoto kelio į mūsų centrą, sugužėjo Antazavės vaikų namų auklėtiniai. Atvyko susipažinti su centre esamomis specialybėmis, paklausyti jau besimokančiųjų ir juos mokančių specialistų, pasižvalgyti po koridorius bei darbo kabinetus.

 Antazavės vaikų namų auklėtiniai turėjo galimybę išsamiau susipažinti su dvejomis specialybėmis. Vaikus konsultavo ir gražino puiki, grožį ir stilių puoselėjanti kirpėjų grupė. Taip pat gerą energiją, patirtį bei šilumą bandė perteikti darbščios masažuotojų rankos.

Šios įspūdingos dienos pabaigoje svečiai sudalyvavo renginyje „TAMSOS FIESTA – ŽEMĖ, KOSMOSAS”, kurį organizavo apeigų ir švenčių organizatoriai (AP-10 grupės mokiniai) bei profesijos mokytoja Z. Žvalionienė. Visi galėjo susipažinti su įspūdinga šviesos instaliacijų paroda, kuri buvo eksponuojama visame centre, o jos baigiamasis akcentas pristatytas salėje kartu su koncertu.

Nepaisant ilgos, didžiulio dėmesio, informacijos bei patirčių kupinos dienos, iš centro svečiai išvyko džiugūs ir laimingi. Tikimės, kad renkantis savo profesinį kelią į mūsų centrą sugrįš ne vienas šią dieną atvažiavęs vaikas. Linkime sėkmės!

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šios įspūdingos dienos organizavimo!

Projektą įgyvendino:

Antazavės vaikų globos namų auklėtinių globėja Monika Bičiūnaitė;

Masažo profesijos mokytoja Marina Smelevič kartu su M-3 masažuotojų grupe;

M-3 masažuotojų grupės auklėtoja Auksė Bakanienė;

Kirpėjų profesijos mokytoja Kristina Čemeškaitė kartu su K-107 kirpėjų grupe.

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku