Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Akcija „Osteoporozės prevencinės priemonės“

Lietuvos farmacijos įmonė „FHLife World“ vykdo projektą, kurio tikslas – naudojant laboratorinę įrangą kliento patalpose atlikti kaulų tankio tyrimą ir pateikti rezultatus.

2016 m. gegužės 12 d. įmonės atstovas Tautvydas Katkus mūsų centro darbuotojams  atliko kaulų tankio tyrimą. Šis nemokamas tyrimas užtruko tik 2-3 min. vienam asmeniui, o rezultatai buvo pateikti iš karto. Prieš tyrimą buvo paaiškinta jo esmė, tikslai, pristatyta projekto sveikatinimo misiją. Taip pat pateikta trumpa informacija  apie įmonės kuriamus natūralius skaidulinius produktus, jų įtaką virškinimui, svorio reguliavimui, vidurių užkietėjimo, refliukso ir kt. su virškinimo traktu susijusių problemų sprendimui.

Tie centro darbuotojai, kurių prevencinio tyrimo rezultatai rodo nukrypimą nuo normos, turėtų kreiptis į polikliniką dėl išsamesnio sveikatos patikrinimo.

Nepamirškime, kad vitaminas D, saulė, tinkama mityba, o ypač judėjimas stiprina ne tik kaulus, bet ir visą imuninę sistemą.

Parengė visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku