Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Akcija „Tylos versmė“

Balandžio 27 d. (paskutinis balandžio trečiadienis) − Tarptautinė triukšmo suvokimo diena.

Visą savaitę centro bendruomenė diskutavo apie triukšmo poveikį žmogaus sveikatai. Centro pedagogai apie triukšmo prevenciją kalbėjo per bendrųjų dalykų pamokas. Prie akcijos prisijungė geografijos ir biologijos mokytoja Sabina Pranculienė, IT mokytojos Daiva Motiejūnaitė ir Jelena Borisenko, kūno kultūros mokytojos Aldona Tomkutė ir Romena Talačkienė, lietuvių k. mokytoja Giedrė Trembo, floristų profesijos mokytoja Genoveta Zuokienė, matematikos mokytoja Laima Veličkienė, kirpėjų profesijos mokytoja Kristina Čemeškaitė, bibliotekos vedėja Gintarė Naprienė ir bibliotekininkė Renata Javorovičienė, centro mokinių tarybos pirmininkė Gitana Baranskienė ir direktorės pavaduotoja ugdymui Sigita Kutienė. Akcijoje dalyvavo šių grupių moksleiviai: VHK-15, VHK-17, VF-51, VH-104, VHK-12, VHK-13, VFL-20, VF-49, I-1, K-105, K107, HK-16, HK- 18, Fl-21, Flp-6 ir kt. Reikia tikėtis, kad žinios apie triukšmo poveikį žmogui centro mokiniams bus naudingos.

Joks asmuo neturi būti veikiamas tokio lygio triukšmo, dėl kurio kyla pavojus jo gyvybei ir sveikatai. Per metus Europos Sąjungoje patiriama apie 40 milijardų eurų nuostolių dėl triukšmo poveikio sveikatai. Triukšmo mažinimo sektoriaus rinka užima 20–50 milijardų eurų.

Linkime mokėti išgirsti ir įvertinti tylą. Įsiklausykime į stebuklingus pavasario garsus ir pajuskime tylos teikiamą palaimą.

Parengė visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku