Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Advento popietė skirta 2015 m. Regionų metams paminėti

Gruodžio 22 d. apeigų ir švenčių organizatoriai bei jų profesijos mokytojos Zina Žvalionienė ir Rūta Varnienė pakvietė centro bendruomenę į Advento popietę “Šalis, kuri tave užaugino”, skirtą Regionų metams paminėti. Su dainomis, šokiais, žaidimais ir burtais buvo pristatyti keturi Lietuvos regionai: Aukštaitija, Žemaitija, Dzūkija ir Suvalkija. Šventėje dalyvavo Anykščių rajono Svėdasų miestelio folklorinis ansamblis, vadovaujams Rožės Lapienienės, Centro mados teatras pristatė drabužių kolekciją „Laiko ir mados ratu“. Visus pasveikino centro direktorė Rita Pačiukaitytė, Etninės kultūros centro direktorės pavaduotojas Stanislovas Kavaliauskas ir Vilniaus kolegijos Kultūrinės veiklos vadybos katedros vedėja Jūratė Cravetto.

Dėkojame rėmėjams UAB “Jadvygos žolės”, Suvalkijos krašto ūkininkui Jonui Baleikai.

Nuoširdų ačiū tariame vairuotojui Ramūnui Umbrasui, profesijos mokytojoms Birutei Mažūnienei, Anastasijai Pisarevskayai, Jadvygai Čekanavičienei, Stasei Kareckienei ir valgyklos vedėjai Nijolei Umbrasienei.

Parengė Z. Žvalionienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku