Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Nordplus projekto „Challenge“ dalyvių susitikimas Rygoje

2017 m. balandžio 3-6 d.  Rygoje vyko trečiasis NORDPLUS programos projekto „Challenge“ (projekto Nr. NPJR-2016/10240) dalyvių susitikimas. Jame dalyvavo mokiniai ir mokytojai iš Suomijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centrą atstovavo profesijos mokytojos  Laimutė Pangonytė ir Rita Damkauskienė bei mokiniai Rokas Aidukonis (K-110 grupė) ir Mariuš Pyž (F-53 grupė).

 

Pagrindinis vizito tikslas –  Tarptautinis mokomųjų moksleivių bendrovių konkursas – mugė, kuri vyko Rygos prekybos ir pramogų centre „Domina“. Mugėje dalyvavo 105 mokinių bendrovės iš 13 Europos šalių. Projekto dalyviai susipažino su bendrovių veikla, jų produkcija, išrinko geriausių bendrovių TOP3.  Vizito metu projekto dalyviai lankėsi Rigas Stila un Modes Tehnikums profesinėje mokykloje, susipažino su vykdomomis mokymo programomis, dalyvavo praktiniuose kirpėjų bei kosmetikų užsiėmimuose.

Laisvalaikiu dalyviai grožėjosi nuostabiu Rygos senamiesčiu, aplankė Rygos automobilių muziejų. Tai yra vienas įdomiausių bei moderniausių Latvijos muziejų , kurio ekspozicija skirta istoriniam automobilių, motociklų ir dviračių vystymuisi.

Parengė projektų vadovė Rita Damkauskienė

Vizito akimirkos:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku