Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Italijoje

2023 m. balandžio 11 – 29 d. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro mokiniai: kirpėjai iš K-132 grupės (Gintarė Čiužaitė, Silvija Kirkytė, Dominyka Duchnovič, Justas Andruškevičius), socialinio darbuotojo padėjėjai iš SD-14 grupės (Paulius Giedraitis, Rugilė Bartkutė, Augustė Zajančkauskaitė, Gabija Bakanauskaitė) bei fotografai iš VF-61 ir F-66 grupių (Darija Jarmalytė, Diana Daukševič, Rojus Paškevičius, Aidas Labutis) kartu su lydinčiąja mokytoja Greta Širvelyte vyko į stažuotę Italijoje (pagal „Erasmus+“ projektą Nr. 2022-1-LT01-KA121-VET-000064589).

Socialinio darbuotojo padėjėjai atliko praktiką Vaikų ir jaunimo socializacijos centre „Peter Pan“ ir Senelių dienos centre „URIA“, fotografai – studijoje „28 milimetri“, kirpėjai – „Acconciature di Caterina Brescia“, „Parruchiera Antonella Carnevale“ ir „Coiffeur Mimmo di Gallo Domenico“ kirpyklose. Mokiniai turėjo galimybę tobulinti savo žinias ir praktinius gebėjimus bei susipažinti su savo profesijos subtilybėmis italų kultūroje. Taip pat stažuotės metu projekto dalyviai mėgavosi nuostabiais Gargano pusiasalio vaizdais, aplankė daugelį jo vietovių, susipažino su italų kultūra. 

Projekto dalyvė Gabija Bakanauskaitė dalijasi įspūdžiais: „Šis projektas man suteikė tikrai nemažai patirties. Susipažinau su nauja kultūra, žmonėmis, visi šiltai priėmė, jautėmės kaip šeima. Džiaugiuosi, kad išlipau iš savo komforto zonos ir drįsau išvykti, nes ši stažuotė dar ilgai liks mano prisiminimuose kaip gerų įspūdžių pilnas nuotykis. Dar nedalyvavusiems „Erasmus+“ projekte linkiu nedvejoti ir leistis į šią nuostabią kelionę, tikrai nepasigailėsite!“

Parengė Greta Širvelytė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku