Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto dalyvių (darbuotojų) vizitas Portugalijoje

2022 m. gruodžio 6 - 9 d.  šešios centro profesijos mokytojos su vizitu vyko į Portugaliją („Erasmus+“ mobilumo projektai Nr. 2020-1-LT01-KA116-077582 ir Nr. 2022-1-LT01-KA121-VET-000064589). Dalyvės lankėsi Madeiros regiono švietimo institucijose, vykdančiose PM: Instituto para a Qualificacao, IP-RAM; ABC do Cabeleireiro e da Estética de Funchal; EPHTM - ESCOLA PROFISSIONAL DE HOTELARIA E TURISMO DA MADEIRA; Conservatório - Escola Profissional das Artes da Madeira; Escola Secundária Francisco Franco.

Dalyvės susipažino su Portugalijos profesinio rengimo sistema, mokymo proceso organizavimu ir mokymo(si) aplinka, stebėjo ir analizavo mokytojų darbo metodus, turėjo galimybę ne teoriškai, o tiesiogiai pažinti kitą šalį, jos kultūrą, bendravimo tradicijas, tobulinti anglų k. žinias bei įgūdžius. Vizito metu įgytą / patobulintą tarpkultūrinę kompetenciją mokytojai naudos bendraujant su  mokiniais ir kolegomis, ugdys jų poreikį domėtis kitų kultūrų žmonėmis ir pažinti juos, suvokti ir vertinti savo kultūrinę tapatybę.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku