Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Čekijoje

Šešiems centro mokiniams (kirpėjams), pateikusiems prašymus stažuotei pagal „Erasmus+“ projektą Nr. 2020-1-LT01-KA116-077582 „PM mokinių ir personalo mobilumai 2020“, buvo suteikta galimybė išvykti į Čekiją (nuo 2022 metų spalio 30 d. iki lapkričio 19 d.). Kartu su mokiniais  vyko kirpėjų profesijos mokytoja Ana Dimienė. Stažuotė vyko Pardubice mieste.

Mus labai šiltai ir maloniai sutiko Střední průmyslová škola chemická viena iš mokytojų Renata Vyskocilova. Apsigyvenome šalia esančio universiteto bendrabutyje (prie pat mūsų stažuotės atlikimo vietos). Atliekant stažuotę stiprinome savo užsienio kalbos įgūdžius, gilinome savo studijų krypties žinias: mokėmės dažymo technikų, kūrėme šukuosenas, dirbome su klientais, plovėme jiems galvas, džiovinome bei dažėme, kirpome. Turėjome galimybę sužinoti kitos šalies tendencijas, pasisemti idėjų bei pasidalinti savomis.

Būdami Pardubice mieste susipažinome su šio miesto kultūra, istorija bei architektūra. Aplankėme Rytų Bohemijos muziejų, Žaliuosius vartus senamiestyje, lipome į bokštą pamatyti nuostabios miesto panoramos. Taip pat aplankėme Kuneticka Hora pilį, esančią netoli Pardubices miesto, nuvykome į Prahą.

Užmegztos pažintys, įgytos žinios bei patirti įspūdžiai niekada neužsimirš. Dėkojame „Erasmus+“ už šias galimybes. Kviečiame visus centro mokinius aktyviai dalyvauti tarptautinių projektų atrankose ir įgyti naujų įgūdžių bei kompetencijų.

Parengė projekto dalyvė Ema  Augustytė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku