Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Portugalijoje

2022 m. spalio 18 d. – lapkričio 15 d. vyko „Erasmus+“ projekto (Nr. 2020-1-LT01-KA116-077582) stažuotė Portugalijoje. Joje dalyvavo penki paramedikai (TP-4, TP-3 ir P-3 gr. mokiniai). Dalyviai atliko praktiką įmonėse.

  Dalyvių įspūdžiai:

„Ką tik grįžome iš nuostabios kelionės (Portugalijos), kur atlikome praktiką pagal „Erasmus+“ programą. Šioje kelionėje mes susipažinome su nuostabia didele šalimi, pamatėme gražias vietas. Sudalyvavome tradiciniuose žaidimuose ir paragavome vietinio maisto. 

O praktiką atlikome pas Portugalijos Bombeiras, kitaip sakant, gaisrininkus. Šioje šalyje gaisrininkai, turintys pirmosios pagalbos medicininį išsilavinimą, dirba greitosiose.

Mes bendradarbiavome su Alcochete miesto gaisrininkų padaliniu. Šioje pastotėje mes tapome ne tik gerais kolegomis, bet ir šeimos nariais. Išmokome bendrauti su žmonėmis net nemokėdami jų kalbos. Supratome, kaip tokio sunkaus pobūdžio darbe yra svarbus profesionalumas, kolegų supratimas, palaikymas, humoro jausmas, tikslumas ir nuoširdumas. Buvome susidūrę su daugybe darboviečių, bet ši vieta įsimins mums visam laikui, kadangi su tokio geranoriškumo ir profesionalumo žmonėmis nebuvome susidūrę!

Ačiū Jums Bombeiros Voluntarios De Alcochete!“

 Stažuotės akimirkos

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku