Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Estijoje

2022 m. spalio 16 d. – lapkričio 4 d. vyko „Erasmus+“ projekto (Nr. 2020-1-LT01-KA116-077582) stažuotė Estijoje. Joje dalyvavo M-14 grupės mokiniai Galina Kuzmins ir Eldar Petrilovskij.

Dalyvių įspūdžiai:

„Praktiką atlikome privačioje profesinėje mokykloje  Estonian Massage and Therapy School. Dirbome mokyklos masažo salone, atlikome masažus klientams, dalyvavome sportinio, limfodrenažinio bei vaikų masažo mokymuose, įgijome naujų profesinių žinių. O taip pat turėjome progą labiau pažinti Estijos sostinę Taliną.

Norime nuoširdžiai padėkoti visiems programos organizatoriams ir dalyviams už neįkainojamą tarptautinę patirtį, leidusią mums geriau pažinti save ir kitus, įgyti daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, pasidalinti savo sukauptomis žiniomis bei patirtimi, susirasti draugų visame pasaulyje. Be to, tai puiki proga susipažinti su nuostabia šalimi bei turiningai pailsėti!“

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku