Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Maltoje

2022 m. balandžio - gegužės mėn.  vyko „Erasmus+“ projekto (Nr. 2020-1-LT01-KA116-077582) stažuotė Maltoje. Dalyvavo aštuonios centro  mokinės. Į stažuotę jas lydėjo profesijos mokytoja Vaiva Jucytė. Visos dalyvės atliko praktiką realiose darbo vietose / įmonėse: VFL-30 gr. mokinės Goda Damkauskaitė ir Aleksandra Deviatnikova dirbo apželdinimo paslaugas teikiančioje įmonėje „Derek Garden Centre“; M-14 gr. mokinė Agnija Meškuotienė ir TM-3 gr. mokinė Dovilė Girdzijauskaitė praktiką atliko fizioterapijos ir reabilitacijos gydymo paslaugas teikiančioje įstaigoje „Planet Physio“; A-21 gr. mokinė Šarūnė Radzišauskaitė dirbo vaikų darželyje „San Luigi Childcare“; KO-4 gr. mokinė Kamilė Lekavičiūtė ir TKO-3 gr. mokinės Gintarė Juškelienė bei Rūta Simaniukštytė stažavosi grožio salone „La Belle Salon“.

Dalyvių įspūdžiai:

„Į Maltą atvyko dvi masažuotojos, trys kosmetikės, auklė, dvi floristės ir mokytoja. Šalis pasitiko mus su iššūkiais, tačiau kartu ir svetinga kultūra bei lanksčiu gyvenimo būdu. Trys savaitės praktikos suteikė galimybę susipažinti su kitokia darbo kultūra, keistis turimomis žiniomis, įgūdžiais bei įgyti naujų. Matėme visiškai kitokį kraštovaizdį ir miestų architektūrą, lankėme populiariausias Maltos vietas.  Erasmus praktikoje „išlipome“ iš savo komforto zonos, bet kartu ir mėgavomės galimybe daugiau pamatyti, pažinti, bendrauti.“

Parengė projektų vadovė Rita Damkauskienė

 

Stažuotės akimirkos:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku