Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ stažuotė Klermonte (Prancūzija)

2020 m. vasario 2-23 d.  vyko „Erasmus+“ projekto „Mokinių ir personalo mobilumai 2019“ (Nr. 2019-1-LT01-KA116-060242) stažuotė Prancūzijoje. Joje dalyvavo šešios HK-26 grupės mokinės. Dalyvės atliko praktiką profesinėje mokykloje Lycée des Métiers Marie Curie ir Klermonto mieste esančiuose grožio salonuose: „Esthetic center“, „Yves Rocher“, „Etelka Spa“, „La Fabrique de Marie“, „L’esprit Zen“, „Institut Hévéa“.

Dalyvės įspūdžiai: 

„Aš esu Anželika Klimaševskaja, antro kurso higieninės kosmetikos kosmetikė (VPVPMC). Mums pasiūlė nuostabią galimybę, kurios buvo labai sunku atsisakyti, sudalyvauti „ERASMUS+“ projekte ir atlikti stažuotę Prancūzijoje.

Atskridę į Klermontą, mes labai nustebome pamatę kalnus ir jau nuo pat pirmos dienos labai norėjome ten nukeliauti.

Kiekvieną dieną mes lankėme mokyklą, kurioje stebėjome, kaip atliekamos skirtingos grožio procedūros, ir tuo pačiu metu lyginome, kaip jų atlikimo technika skiriasi nuo mūsų. Taip pat dalyvavome pamokose, kuriose mums viską išsamiai aiškino, rodė. Net kai kurias procedūras atliko mums. 

Dalį praktikos mes atlikome salonuose. Salone, kuriame dirbau aš, atlikau depiliacijas, makiažą ir manikiūrą. Taip pat dirbau salėje, bandžiau bendrauti su klientais bei pardaviau pora kosmetinių prekių. Dėl to buvau labai patenkinta ir ėmiau labiau pasitikėti savimi.

Vieną savaitgalį mes nuvažiavome į miestą Lyon‘ą, kuriame pasivažinėjome ant apžvalgos rato, apsilankėme bažnyčioje bei muziejuje. 

Paskutinę dieną mes pagaliau nuvykome į miegantį vulkaną Puy de Dome. Nuo jo viršūnės galima buvo pamatyti dar kelis mažesnius miegančius vulkanus. Vaizdas buvo fantastiškas.

Aš įgijau daug patirties ir naujų žinių. Tai pravers ne tik moksluose, bet ir darbe. Dabar aš nebijau bendrauti su klientais, kurie kalba užsienio kalba, taip pat pradėjau greičiau orientuotis. „Erasmus+“ suteikia galimybę tobulėti ir atrasti save “.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku