Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto dalyvių fotografų stažuotė Rėzeknėje (Latvija)

2019 m. kovo 11-29 d.  vyko „Erasmus+“ projekto „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“ (Nr. 2018-1-LT01-KA116-046769) dalyvių, mokinių, besimokančių fotografijos,  stažuotė Latvijoje. Joje dalyvavo keturi F-56 ir VF-54 gr. mokiniai. Dalyviai atliko stažuotę profesinėje mokykloje Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola.

Dalyviai apie stažuotę:

„Fotografijos specialybės studentų stažuotė Rėzeknės mieste (Latvijoje) truko tris savaites. Stažuotės metu buvo atlikti numatyti darbai fotostudijoje (susipažino su senomis juodai baltos fotografijos portretinėmis technikomis „Film Noir“ ir „Harcourt“, šviesos piešinio sukūrimu). Papildomai atliktos fotografijos kompozicijos, objektų ir stiklo fotografavimo uždaviniai. Visos stažuotės metu savarankiškai buvo atliekamas fotoprojektas „Kaip mes matome Rėzeknę“. Paskutinę viešnagės dieną projektas pristatytas mokykloje.

Studentai turėjo puikią progą susipažinti su aplinkui esančiais miesteliais (Kraslava, Cesvaine), jų architektūros paminklais ir Latgalės kraštovaizdžiu. Buvo aplankytas kraštotyros muziejus, bažnytiniai architektūros statiniai, kultūros centras, paveikslų galerija, senoji  Rėzeknės sinagoga.

Mokymosi metu pakartoti ir įsisavinti nauji fotografavimo įgūdžiai dirbant fotostudijoje. Sukurta keturių studentų bendra Rėzeknės industrinių peizažų ir fotografinių etiudų paroda.“

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku