Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

2018 m. „Erasmus+“ mobilumo projektų konkurso rezultatai

ŠMPF paskelbė 2018 m.  „Erasmus+“ programos mobilumo projektų konkurso rezultatus. VPVDPRC projektui „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“ finansuojamas, jo įgyvendinimui skirtas 92 476,00 eurų biudžetas.  

2018-2019 m. m. 39 centro mokiniai, besimokantys įvairių profesijų (kirpėjo, higieninės kosmetikos kosmetiko, masažuotojo, apeigų ir švenčių organizatoriaus, socialinio darbuotojo, auklės, fotografo, floristo, meno dirbinių iš odos ir dailiųjų tekstilės dirbinių gamintojo), vyks į 3 savaičių trukmės stažuotes Latvijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Portugalijoje, Čekijoje ir atliks profesinio mokymo praktiką įmonėje ar profesinio mokymo institucijų praktinio mokymo dirbtuvėse. Kita projekto dalyvių grupė – 5 profesijos mokytojai/darbuotojai, atsakingi už profesinį mokymą, vyks į darbo stebėjimo vizitus Prancūzijoje, Portugalijoje, Latvijoje.

Plačiau su konkurso rezultatais galite susipažinti čia:

http://www.erasmus-plius.lt/naujiena/paskelbti-2018-m-erasmus-bendrojo-ugdymo-profesinio-mokymo-ir-suaugusiuju-svietimo-ka1-konkurso-rezultatai-675

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku