Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografai lankėsi muziejuose ir fotografijos galerijose

Fotografo specialybės mokiniai (VF-63 gr.) kartu su profesijos mokytoja Tamara Pathak lankėsi muziejuose ir fotografijos galerijose. 

Jurgio ir Marijos Šlapelių namuose-muziejuje mokiniai turėjo galimybę apžiūrėti Gedimino Pranckūno parodą „Nykstanti IDILĖ. Kaimiškojo Vilniaus vaizdeliai“. Parodoje eksponuojama antroji (dar nerodyta) 2021-2022 m. sukurto fotografijų ciklo dalis. Taip pat mokiniams buvo užsakyta ekskursija su gidu po muziejų, kurios metu sužinojo apie Šlapelių indėlį į lietuviško rašto išsaugojimą, Lietuvos istoriją. Buvo rodomas istorinis dokumentinis filmas.

Fotografijos galerijoje mokiniai aplankė Emilijos Petrauskienės fotografijų parodą „Sidabro sodas / Tulpės“. Projektui autorė rinkosi senovinę šlapio kolodijaus techniką-vaizdą, artimą grafikai ir litografijai. Fotografavo lėtuoju būdu ir kartu ieškojo klasikinių, herbariumams būdingų kompozicijų.

Pasirinktinai mokiniai lankėsi Radvilų rūmų dailės muziejuje Sylvios Plachy parodoje „Kada bus rytojus“ arba Pauliaus Petraičio parodoje „Enjoy the Now“, kuri vyko „Prospekto“ galerijoje.

Informaciją parengė Tamara Pathak

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku