Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Savanorystė – prasmingai praleistas laikas

Nuo 2021 m. rugsėjo mėn. kiekvieną trečiadienį SD-13/TSD-3 gr. mokiniai savanoriauja VA Caritas socialinės pagalbos ir integracijos centre „Betanija“. 

Mokinių patirtis ir atsiliepimai:

„Betanija“ – tai organizacija, kuri pasirūpina žmonėmis, kurie stokoja maisto ir aprangos. Jos lankytojai yra priklausomybes turintys asmenys, senoliai ir pan. Esu savanorė ir džiaugiuosi, kad galiu prisidėti savo gerais darbais“. (Antanina Katinaitė)

„Savanoriaudama supratau, kad labai daug žmonių gyvena patirdami nepriteklių. Labai gaila žmonių, kuriems maisto davinys yra gyvybiškai svarbus. Pamačiusi, kokia eilė laukia davinio – net širdį spaudžia, bet tokia ta tiesa, realybė skaudi.

Išbandžiau save naujoje veikloje, padėjau rūšiuojant maisto davinius. Nauja ir maloni patirtis, džiaugiuosi, kad turiu galimybę prisidėti prie gerumo. 

Taip pat malonu žinoti, kad prekybos centrai bendradarbiauja bei atiduoda produktus. Tai tik įrodo, kad gerumas slypi vienybėje!“ (Daiva Ščesnulevičiūtė)

„Savanorystė – tai naujas atradimas man. Džiaugiuosi galėdama bent mažais darbais prisidėti ir padėti tiems, kuriems šiuo metu yra sunkiau“. (Bernardeta Puzirauskaitė)

„Savanorystė padėjo sužinoti savanoriavimo svarbą. Atskleidė opias visuomenės problemas, kad žmonių yra skurstančių ir alkanų. Padėjo sužinoti savanorystės organizavimo principus, kaip viskas vykdoma, organizuojama...“ (Laimutė Pauliukevičienė)

Parengė profesijos mokytoja metodininkė Gitana Baranskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku