Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Edukacinės aplinkos keitimas (F-64 gr.)

irmakursių F-64 grupės mokinių mokslo metai prasidėjo su moduliu „Įvadas į profesiją“, kurio metu mokiniai buvo supažindinami su fotografo profesijos galimybėmis ir perspektyvomis. 

Rugsėjo 3 d. mokiniai kartu su profesijos mokytojais Tamara Pathak bei Pauliumi Račiūnu apsilankė Fototechnikos specializuotoje parduotuvėje, kur dalyvavo išsamiame naujausios fototechnikos pristatyme bei demonstravime, kurį surengė fotografas ir Fototechnikos vadovas Gediminas Zdančius. 

Rugsėjo 6 d. mokiniai kartu su mokytoja Tamara Pathak apsilankė skaitmeninėje fotolaboratorijoje „Foto Blikas“, kur laboratorijos vadovas bei fotografas Anicetas Žvirgždinas papasakojo apie šiuolaikinius fotolaboratorijos procesus bei darbo specifiką. 

Rugsėjo 8 d. F-64 grupės mokiniams buvo suorganizuota išvyka į MO muziejų. Mokiniai lankėsi fotografijų parodoje „Permainų šventė“, kurioje susipažino su žymių fotomenininkų darbais bei moderniu fotografijų pateikimu. Taip pat išklausė MO kuratorių paruoštą audiogido programą, o įsimintiniausius įspūdžius bei aktualiausias išvykų detales aprašė refleksijoje.

Informaciją parengė Tamara Pathak
Fotografavo F-64 grupės mokiniai

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku