Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Dėkojame už tvarią socialinę partnerystę

Ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjo profesijos mokinės (IKI-2 gr. ir TIKI-2 gr.) rugsėjo 16 d. lankėsi lopšelyje-darželyje „Pasaka“, kuris  įsikūręs Vilniaus Žirmūnų mikrorajone. 

Šiuo ypatingu laikotarpiu mokiniams yra nenusakomas džiaugsmas pakeisti edukacinę aplinką, nes darželis ne tik suteikė galimybę apsilankyti, bet ir daug informacijos. Direktoriaus pavaduotoja supažindino, kokios vaikučių ugdymo galimybės darželyje,  kalbėjo apie viso personalo pastangas, kad visiems čia būtų saugu. 

Pats darželis tikra pasaka, visiškai atitinka savo pavadinimą: daug vykdomų įdomių miesto ir respublikinių projektų, gražiai tvarkomos lauko edukacinės erdvės.  

Deja, ribotas lankytojų skaičius ir laikas, kurį galėjome praleisti darželyje, mums tikrai buvo per trumpas. Tačiau merginos, dalyvavusios susitikime su darželio bendruomene, įgijo nepakartojamos patirties, kuri pravers realiame darbe su mažaisiais.

Žinoma, taip pat labai malonu yra sutikti ir savo buvusias mokines.

 Profesijos mokytoja Sonata Švabauskienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku