Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Tęstinis projektas „Dalinuosi“ bendradarbiaujant su Antazavės vaikų globos namais

Baigiant pirmąjį mokslo metų pusmetį, 2019 m. vasario 1 d.  centre sulaukėme svečių iš Antazavės vaikų globos namų. Jaunuoliai atvyko susipažinti su centre esančiomis specialybėmis, paklausyti jau besimokančių mokinių ir juos mokančių specialistų, pasižvalgyti po profesinio mokymo dirbtuves. Renkantis ateities profesiją, jiems labai įdomu pamatyti, kaip vyksta mokymosi procesas kirpyklos, higieninės kosmetikos kosmetiko, masažo bei fotografų mokymo dirbtuvėse.

Vaikus konsultavo ir tobulino jų stilių bei išvaizdą mokiniai, besimokantys kirpėjų ir higieninės kosmetikos kosmetiko specialybės. Masažuotojai su vaikais dalinosi savo rankų ir širdies šiluma.

Mūsų centro mokiniams buvo smagu pasidalinti savo žiniomis ir įgūdžiais, įgytais per pusmetį. Atsisveikindami vaikai džiaugėsi maloniu bendravimu, gražiu aptarnavimu ir išsipildžiusiomis svajonėmis, kad galėjo per trumpą laiką tiek daug visko išbandyti ir pamatyti.

Išvykdami vaikai atsidėkojo pasidalindami pačių gamintais kepiniais ir saldumynais.

Smagu, kad galime dalintis žiniomis, darbo patirtimi, emocijomis, bendryste, pabuvimu kartu ir skaniais kepiniais...

Projektą įgyvendino:

Masažo profesijos mokytoja Auksė Bakanienė (kartu su M-9 masažuotojų grupe);

Kirpėjų profesijos mokytoja Kristina Čemeškaitė (kartu su K-116 kirpėjų grupe);

Higieninės kosmetikos kosmetiko mokytojos Renata Dovgialo, Solveiga Tumienė ir Anastasia Pisarevskaya (su  HK-24 ir HK-29 grupėmis).

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku