Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokymo programų pristatymas gimnazistams

Balandžio mėnesį mūsų centre apsilankė mokiniai iš keturių mokymosi įstaigų. Balandžio 5 dieną svečiavosi socialinė pedagogė ir ugdymo karjerai koordinatorė Laima Jankauskienė su mokine ir jos mama. Svečiams pristatėme mokymo programas bei aprodėme visų profesijų gamybines dirbtuves. Mokinės mama liko sužavėta centro aplinka, jaukumu bei saugumu, jai nebeliko abejonės leisti savo dukrą mokytis profesiniame centre.

Balandžio 6 dieną lankėsi mokiniai iš Šalčininkų raj. Jašiūnų pagrindinės mokyklos. Svečiams profesijos mokytojas Arnold Gedris papasakojo apie fotografo specialybę, vedė technologijų pamokėlę.

Gausus būrys gimnazistų iš Vilniaus Šv. Kristoforo gimnazijos atvyko balandžio 14 dieną. Mokiniai pasiskirstė į 3 grupes ir sudalyvavo trijose technologijų pamokėlėse. Profesijos mokytoja Jogailė Burtimaitė supažindino su fotografų specialybe, profesijos mokytoja Kristina Uginčienė vedė dailių odos dirbinių technologijos užsiėmimą, o profesijos mokytoja Renata Dovgialo pristatė kosmetikų profesiją.

Fotografų profesijos mokytojas Arnoladas Gedris ir floristų profesijos mokytoja Stanislava Kareckienė priėmė į savo technologijų užsiėmimus mokinius iš Kovalevskio progimnazijos.

Mokiniams patiko ekskursijos po visų profesijų gamybines dirbtuves, taip pat liko patenkinti sudalyvavę technologijų užsiėmimuose ir labiau susipažinę su profesija.

Parengė Vaida Česnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku