Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Nuotolinis centro bei mokymo programų pristatymas Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazijos mokiniams

Birželio 17 d. jungėmės į nuotolinę pamoką su Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazijos mokiniais, kurios metu pristatėme mokymo programas ateinantiems mokslo metams bei papasakojome apie mūsų centrą. Pamokos metu pasiūlėme vaikams pasižvalgyti po centrą pasinaudojant mūsų centro tinklapyje esančiu „Virtualus pasivaikščiojimas po Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centrą“. Taip pat pristatėme centro elektroninę parduotuvę www.edupaslaugos.eu.

Vaikus taip pat supažindinome su puikia galimybe – besimokant savo mokykloje kartu mokytis ir pasirinktos profesijos modulio mūsų centre.

Su Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazija pasikeitėme bendradarbiavimo sutarties projektu ir pakvietėme, kai tik atsiras galimybė, apsilankyti mūsų profesinio mokymo  centre.

Parengė Vaida Česnienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku