Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Floristo profesijos pristatymas Lietuvos moksleivių sąjungos Utenos mokinių savivaldų informavimo centro mokiniams

Birželio 10 dieną gavome kvietimą sudalyvauti renginyje „Profesijų savaitė“, kurį jau 6 metus organizuoja Lietuvos moksleivių sąjungos Utenos mokinių savivaldų informavimo centras (LMS UMSIC ). Kasmet organizuojamas keturių dienų trukmės renginys, skirtas supažindinti moksleivius su įvairiomis profesijomis ir jų ypatybėmis, studijų kryptimis, universitetais bei kitomis galimybėmis pabaigus mokyklą.

LMS UMSIC pakvietė mūsų centrą nuotoliniu būdu vesti valandos trukmės diskusiją apie floristiką ir taip supažindinti su šia profesija. Floristų profesijos mokytoja Vaiva Jucytė mielai sutiko sudalyvauti diskusijoje. Mokytoja supažindino su Floristo mokymo programa. Buvo parodytas trumpas filmukas, kuriame apie floristo specialybę pasakoja patys mokiniai ir profesijos mokytojai.  „Profesijų savaitės“ dalyviai domėjosi, kokių savybių reikia geram floristui, kokios yra gėlių dovanojimo tradicijos, papročiai. Mokytoja Vaiva papasakojo apie floristikos stilius, istoriją, žymiausius Lietuvos floristus. Pademonstravo ir pakomentavo mokinių darbų nuotraukas.

Parengė Vaida Česnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku