Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokinių savivaldų konferencija 2018

2018 m. gruodžio 7-8 d. vyko 6-oji Mokinių savivaldų konferencija.

Pirmąją renginio dieną dalyviai klausė Go Forward Academy lektorės Adrijos Čepaitės paskaitos apie kalbos svarbą mūsų asmenybei. Tuo tarpu mokinių savivaldų pirmininkai su LMS biuro nariu Kristupu Tilvyčiu diskutavo apie jiems rūpimus klausimus. Po paskaitų vyko darbo grupės, kuriose dalyviai kėlė savo kompetencijas, sužinojo, kaip savivalda turi atrodyti, dirbti, koks turi būti jos įvaizdis, kas yra grįžtamasis ryšys, kaip sukurti gerą mikroklimatą bei apie savo mokyklos atstovavimo svarbą. Tuo pačiu metu Lietuvos moksleivių sąjungos prezidentė Raminta Matulytė mokyklų mokinių savivaldų pirmininkams pasakojo, koks turi būti geras MS pirmininkas. Antrojoje darbo grupių dalyje dalyviai klausėsi apie galimus pakeitimus kūno kultūros pamokose bei turėjo galimybę siūlyti savo idėjas.

Pasisėmę naujų žinių MSK’18 dalyviai socializacijos bei naktinės programos metu galėjo geriau susipažinti vieni su kitais ir linksmai praleisti laiką. Antrąją konferencijos dieną buvo aptartos visos kūno kultūros pamokų pakeitimų idėjos. Taip pat dalyviai turėjo galimybę užduoti jiems rūpimus klausimus diskusijos su LMS Vilniaus MSIC komitetų koordinatoriais metu.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku