Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vizualinės reklamos gamintojų paroda „Gyvybė – vertybė“

2019 m. balandžio 4 d. atidaryta socialinės reklamos projekto „Gyvybė – vertybė“ paroda, kuri atskleidžia skaudžią tiesą...   

Apie žmogaus širdį galima spręsti iš to, kaip jis elgiasi su gyvūnais (Imanuelis Kantas)

TR-1 gr. jaunuoliai, siekdami atkreipti dėmesį į socialinio elgesio su gyvūnais problemą, pasirinko šokiruojantį stilių, kuris priverčia stabtelėti, susimąstyti... Viliamės tai paskatins veikti – padėti gyvūnams rasti namus, mylėti ir globoti juos - tiek mažus, tiek suaugusius bei senstančius, o taip pat padėti tiems, kas rūpinasi jais.

Vizualinės reklamos gamintojai bendradarbiavo su gyvūnų globos organizacija VšĮ „SOS gyvūnai“. Čia jie lankėsi ir susipažino su šių gyvūnų globos namų gyventojais, organizavo fotosesijas.
Po vizito globos namuose, mokiniai ieškojo sprendimų socialinei problemai perteikti, koregavo nuotraukas, kūrė koliažus, maketavo plakatus ir atvirukus, paruošė juos spaudai.
Parodoje pateikiami TR-1 gr. mokinių darbai, demonstruojantys vaizdų apdorojimo, kompiuterinio projektavimo ir parengimo spausdinti skaitmenine spauda moduliuose įgytas kompetencijas.

Projektą kuravo profesijos mokytojos: Jovita Ambrazaitytė, Daiva Motiejūnaitė.

 

Paroda eksponuojama Centro pirmo aukšto fojė.

Kviečiame aplankyti!

 

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku