Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Projektas „Dideli maži ekranai“

„Didelių mažų ekranų“ projektas, kuriame nuo lapkričio dalyvauja VPVPMC mokytojai ir mokiniai, po truputį keliauja į pabaigą. Gegužės 3 d. centro fotografijos mokytojai dalyvavo „Meno Avilio“ sinematekoje vykusiuose mokymuose – kūrybiniame seminare mokytojams „Realybės konstravimas audiovizualiniuose kūriniuose“. Seminaro metu mokytojai gilinosi į operatoriaus vaidmenį kine, garso sudėties elementus ir garsisto darbą. Išanalizavę dokumentinio kino rūšis dirbo grupėmis ir sukūrė trumpus filmukus, įkvėptus pateikto haiku. Buvo tikrai įdomu paspėlioti, pagal kurį iš šešių galimų dokumentinio kino žanrų buvo sukurti kolegų darbai. 

Dirbtuvių lektoriai: kino režisierė ir Vilnius TECH lektorė Živilė Mičiulytė, vaizdo operatorius Martynas Norvaišas ir garso režisierius Kipras Čėsna. 

Dėkojame „Meno Aviliui“ ir kolegoms iš kitų Lietuvos mokyklų už puikias dirbtuves ir kartu praleistą laiką! Lektorių pranešimai ir bendras kūrybinis darbas įkvėpė tolimesniems kūrybiniams darbams su mokiniais. 


Nuotraukų autorius: Dainius Putinas
Parengė Beatričė Bukantytė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku