Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vyriausybėje pagerbti gabiausi Lietuvos abiturientai ir profesinių mokyklų absolventai

Rugpjūčio 5 d. Lietuvos Respublikos Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė ir Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė pagerbė abiturientus ir profesinio mokymo įstaigų absolventus, 2021 metais sėkmingiausiai išlaikiusius brandos, profesinio mokymo kvalifikacijos ir tarptautinio bakalaureato diplomo programos egzaminus.

Tarp valstybės vadovų pagerbtų ir apdovanotų absolventų – Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro fotografo specialybės absolventas Domas Krivelis. Domo viso profesinio mokymo ciklo dalykų ir kompetencijų vertinimo pasiekimai įvertinti aukščiausiais balais – dešimtukais. Lietuvos Respublikos Vyriausybėje vykusiame renginyje Domą Krivelį sveikino centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Sigita Kutienė. Sveikiname Domą Krivelį! Didžiuojamės visais pedagogais, dirbusiais su aukščiausių profesinių ir bendrojo ugdymo rezultatų pasiekusiu absolventu!

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku