Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Informaciją apie studentų ir moksleivių sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumo pagerinimą studentams ir moksleiviams

Š.m. rugsėjo mėn. Valstybinė ligonių kasa prie sveikatos apsaugos ministerijos paskelbė informaciją apie studentų ir moksleivių sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumo pagerinimą studentams ir moksleiviams, o ypač  pirmakursiams, kurie atvyksta studijoms iš kitų tolimų Lietuvos regionų. Pirmakursiai, atvykę į Vilnių iš anksto turi orientuotis į kokią gydymo įstaigą jie galės kreiptis nemokamai, jeigu netikėtai jam prireiks sveikatos priežiūros paslaugų staiga susirgus (http://www.vlk.lt/naujienos/Puslapiai/Atkreipė-studentų-dėmesį-gydymo-įstaiga-taip-pat-svarbi-kaip-būstas.aspx). 

Kaip taisyklė, studentai vilniečiai jau nuo seno žino savo gydymo įstaigas Vilniuje, prie kurių yra prisirašę, o atvykę iš tolimų  buvusių savo apylinkių, taip ir lieka priregistruoti rajoninėse gydymo įstaigose. Taigi, dėl informacijos stokos, jie gerai nesiorientuoja kaip jiems reikia, ir ar verta,  persiregistruoti į Vilniuje esančią gydymo įstaigą. Todėl jie pirmaisiais mėnesiais, sirgdami važiuoja į buvusias savas šeimos medicinos įstaigas prarasdami daug laiko ir pinigų. Jeigu Vilniuje pacientas kreipiasi į gydymo įstaigą neprisiregistravęs prie jos, tai šios paslaugos yra mokamos.

UAB “Saulėtekio klinika” jau nuo 2007 metų gydo daugelį studentų, kurie noriai prie mūsų registruojasi. Viso tokių pacientų turime virš 5000. Šiais metais mūsų klinika buvo pripažinta kaip viena iš geriausių Lietuvoje esančių sveikatos priežiūros įstaigų ir to pasekoje mums yra įteiktas specialus kokybės sertifikatas (priedas).

Artėjant rudeniškiems orams itin padaugėja ūmių ligų – anginų, bronchitų, plaučių uždegimų, neaiškių temperatūros pakilimų ir kt. Didžiosiose Vilniaus miesto poliklinikose (kuriose yra prisiregistravę apie 100 000 Vilniaus miesto gyventojų) dėl susidariusių didelių registracijos eilių sergant yra sunku patekti pas šeimos gydytoją. Dažnai pas gydytoją galima patekti net po savaitės. Dar labiau komplikuojasi padėtis, kai pacientas yra iš anksto neprisiregistravęs prie gydymo įstaigos.

Todėl - siūlome padėti pirmakursiams, atvykusiems į Vilnių ir kitiems Jūsų studentams iš anksto pasirūpinti gydymo įstaiga. Prašome Jūsų savo studentų atstovybės  tinklalapyje ar socialiniuose tinkluose paviešinti Valstybinės ligonių kasos informaciją ir mūsų kvietimą prisiregistruoti prie mūsų gydymo įstaigų:

 UAB “Saulėtekio klinika”, Antakalnio g. 38, Vilnius

http://www.sauletekioklinika.lt/

e.p. sauletekis38@yahoo.com

tel. (85) 2105488

      (85) 2344069

 UAB “Saulėtekio klinika”, Antakalnio g. 72, Vilnius

http://www.sauletekioklinika.lt/

e.p. sauletekiŠis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

tel. (85) 2334446

      (85) 2782207

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku