Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Informacija I-II-III kursų centro mokiniams, turintiems galimybę apsigyventi centro bendrabutyje 2020-2021 mokslo metais

Informacija I-II-III kursų centro mokiniams, turintiems galimybę apsigyventi centro bendrabutyje 2020-2021 mokslo metais

  1. Į bendrabutį sugrįžti gyventi (centro mokiniai 2019—2020 m.m. turėję sutartį dėl gyvenamosios vietos bendrabutyje), privalo sudaryti naują sutartį 2020-2021 m.m. Tuo tikslu kreipiasi į bendrabučio auklėtojas.
  2. Į bendrabutį galima sugrįžti tik iš anksto prieš 3 dienas informavus bendrabučio auklėtojus telefonu 8 615 14 306 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. .
  3. I kurso mokiniams, kuriems reikalingas bendrabutis, pasirašius sutartį, reikės užpildyti prašymą ir pateikti deklaruotos gyvenamosios vietos pažymą, šeimos sudėties pažymą, našlaičio statusą įrodančių dokumentų kopijas, tėvų mirties liudijimo kopijas (Centre adresu Didlaukio 84).
  4. Visi mokiniai apgyvendinami bendrabutyje rugpjūčio 31 dieną nuo 10 val. iki 18 val. 
  5. Visiems mokiniams atvykstantiems į bendrabutį, bus matuojama temperatūra. Jeigu temperatūra viršys 37 C, mokinys į bendrabutį nebus įleidžiamas.
  6. Atvykstantys į bendrabutį asmenys privalo dėvėti apsaugines kaukes, laikytis visų asmens higienos reikalavimų Nacionalinio visuomenės sveikatos centro skelbiamu koronoviruso grėsmės laikotarpiu.
  7. Lydintys asmenys ir svečiai į bendrabučio patalpas neįleidžiami        (mokinių tėvai norintys susipažinti su gyvenimo sąlygomis bendrabutyje kreipiasi leidimo į bendrabučio auklėtojus).

 

                                                                               Centro administracija

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku