Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografijų paroda „Mūsų svajonės“

NORD+ projektas, vykęs dvejus metus, įsuko į savo ratą centro mokinius ir profesijos mokytojus. Nemažai norinčiųjų įsijungė į baigiamąjį projekto etapą – „Mūsų svajonės“, kur fotografijos priemonėmis buvo sukurta aplinka, priartinanti specialiųjų poreikių mokinius ir studentus link jų svajonių. Kompiuterinių programų būdu buvo sukurta 20 montažų.  Dalyvavo dviejų spec. poreikių  grupių mokiniai su savo mokytojomis (Stase Kareckiene, Birute Mažūniene). Mokinius šukavo Loreta Menčinskaitė ir Eugenija Jovaišaitė su savo mokiniais. Didžiausią darbą – fotosesiją studijoje organizavo profesijos mokytojas, fotomenininkų sąjungos narys Saulius Sauleika. Procesą įamžino Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos absolventė Ūla Krasauskienė ir Vilniaus universiteto studentė Miglė Galvonaitė.  Beveik visą techninį darbą atliko Ūla, jai padėjo Augustina Miknevičiūtė.

Pagaliau Vilniaus Gedimino technikos universitete paroda atidaryta. Joje eksponuojami montažai ir studijiniai darbai bei portretai natūralioje aplinkoje. Toliau paroda keliaus į Suomiją ir Norvegiją.


Paruošė profesijos mokytoja ekspertė, parodos kuratorė Regina Kubertavičienė   

 

 

Paruošė profesijos mokytoja ekspertė, parodos kuratorė Regina Kubertavičienė             

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku