Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vilniaus regiono profesinio mokymo įstaigų konkursas „Profesijų labirintas“

2016 m. gruodžio 7 d. mūsų centre vyko Vilniaus regiono profesinio mokymo įstaigų konkursas „Profesijų labirintas“, skirtas bibliotekų metams paminėti ir profesijoms populiarinti. Šis konkursas yra integruoto gimnazijos skyriaus projekto „Verčiu knygą“ bei Europos profesinių gebėjimų savaitės „Atrask savo talentą“ renginys, todėl jam ruošėmės labai atsakingai.

Dirbo visa mokytojų ir mokinių komanda, bet daugiausiai širdies, rašant scenarijų, renkant užduotis, įdėjo lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Roberta Trapenskaitė. Konkurse dalyvavo mokiniai ir mokytojai iš 8 Vilniaus regiono profesinio mokymo institucijų: Vilniaus statybininkų rengimo centro Fabijoniškių skyriaus, Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos, Vilniaus technologijų ir verslo profesinio mokymo centro, Vilniaus geležinkelio transporto ir verslo paslaugų mokyklos, Vilniaus statybininkų rengimo centro Viršuliškių skyriaus, Aukštadvario žemės ūkio mokyklos, Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokyklos bei Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro. Visos komandos atliko namų darbą – kūrė knygos „Profesijų labirintas“ viršelį. Nuostabų mūsų centro knygos viršelį sukūrė  FL-22 grupės mokinės Jolanta Arasimavičienė ir Lolita Dirginčienė, vadovaujamos profesijos mokytojos metodininkės Violetos Girdziušienės. Konkursą sudarė 7 turai, kurių metu komandos rašė simbolinį pirmąjį knygos lapą – pratarmę apie savo profesiją, atliko įvairias užduotis, susijusias su skaitymu, profesine literatūra, bibliotekomis, kultūra ir istorija. Renginį  puikiai vedė AP-11 grupės mokinė  Neringa Sukauskaitė.  Skambėjo VHK-17 gr. mokinės Akvilės Gerlinskaitės atliekamos dainos. Konkursą vainikavo dalyvių fotosesija, kurią organizavo fotografų mokytojas Paulius Račiūnas. Geriausiai pasirodžiusios komandos buvo apdovanotos diplomais ir atminimo dovanėlėmis. Sveikiname mūsų centro komandą puikiai pasirodžiusią ir laimėjusią II-ją vietą  konkurse.

 

Parengė Rita Matulevičienė

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku